Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilatessasi piilolinssit Piilarikaupasta noudatamme seuraavia ehtoja:

Toimitusaika

Posti kuljettaa toimittamamme piilolinssit. Kaikki myynnissämme olevat värilliset piilolinssit ovat yksilöllisesti värjättäviä tuotteita, joten toimitusaikamme on noin 14 - 21 työpäivää.  Tieto kunkin tuotteen arvioidusta toimitusajasta löytyy kyseiseltä tuotesivulta. Piilarikauppa ei vastaa mahdollisista Postin tai valmistajan aiheuttamista viivästyksistä.

Toimitus suoraan kotiin

Pyrimme toimittamaan piilolinssit suoraan asiakkaan kotiin. Valtaosassa tapauksissa tämä onkin mahdollista. Postiluukkujen ja -laatikkojen koko ja muoto vaihtelevat kuitenkin tapauskohtaisesti, joten emme voi taata sitä, että linssit mahtuvat kaikkiin malleihin.

Toimitus postiin

Mikäli tilaamasi piilolinssit eivät mahdu suoraan postilaatikkoosi/postiluukkuusi on tilauksesi noudettavissa lähimmästä postikonttorista tai postin edustajalta. Piilolinssien noutopaikka käy ilmi saapumisilmoituksesta.

Riskit toimituksessa

Piilarikauppa korvaa toimituksen aikana rikkoutuneet tai kadonneet tuotteet. Jos tuote on saapuessaan vahingoittunut, asiasta tulee välittömästi ilmoittaa Piilarikaupan asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@piilarikauppa.fi), jotta voimme reklamoida toimituksen aiheuttaman vaurion ja toimittaa tilauksen uudelleen. Jos Postista tai Postin palvelupisteestä noudettava paketti on vaurioitunut, älä lunasta pakettia, vaan pyydä postia lähettämään paketti takaisin ja ota sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiakas vastaa itse palautuksen yhteydessä kadonneista tai rikkoutuneista tuotteista.

Hinnat

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Ei toimituskuluja.

Varaamme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin, painovirheisiin, virheissä tuotekuvissa ja/tai virheelliseen tietoon johtuen teknisestä tai inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja ostoehtoja.

Maksaminen

Maksaminen Piilarikaupassa onnistuu joko pankkitunnuksilla tai VISA-, Mastercard- kortilla turvallisen checkout -järjestelmän avulla. Valittuasi haluamasi linssit ja halutessasi maksaa valitset käytössäsi olevan kortin, syötät kortin numeron, voimassaoloajan sekä turvakoodin. Käytämme markkinoiden johtavaa turvasertifikaattia taataksemme sinulle turvallisen asioinnin liikkeessämme. Kaikki tieto lähetetään SSL-salattuna ja kryptattuna, jonka ansiosta kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi tietoihisi. Lisäksi käytössä on Visan 3D Secure -turvastandandardi. Piilarikaupalla ei ole mahdollisuutta päästä käsiksi pankki- tai korttitietoihisi.

Piilolinssien palautusoikeus

Piilarikauppa antaa täyden palautusoikeuden 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa avaamattomassa alkuperäispakkauksessa, ja sen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, eli sitä ei ole käytetty, tuhottu tai vahingoitettu eikä siihen ole tehty merkintöjä. Asiakkaan tulee tuotteen pakkausmerkintöjen avulla ennen tuotteen avaamista tarkastaa, että vastaanotettu tuote on oikea ja tilauksen mukainen.

Ota yhteyttä Piilarikaupan asiakaspalveluun aina ennen tuotteen palauttamista. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@piilarikauppa.fi. Kerro palautuksesta ja ilmoita tilausnumerosi, niin lähetämme sinulle tuotteen palauttamista koskevat ohjeet. Palautettava tuote pitää pakata huolellisesti (mieluiten samaan pakkaukseen, jossa se lähetettiin sinulle). Mikäli toimituksessa on käytetty erityispakkauksia, tulee myös näiden olla ehjiä. Asiakkaana vastaat sellaisista toimituksen aikana tapahtuneista vaurioista, jotka johtuvat puutteellisesta pakkauksesta. Piilarikauppa ei vastaa palautettujen lähetysten toimituksista. Palautuksissa asiakas vastaa itse toimituskuluista.

Palautetun tavaran takaisinmaksu

Hyväksytty palautus maksetaan takaisin 30 arkipäivän sisällä. Mahdollinen palautus maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille. Korttiostoksissa veloitettu summa palautetaan tilinomistajalle.

Reklamaatio-oikeus

Reklamaatiotapauksissa Piilarikauppa korvaa aina tuotteen uudella, samanlaisella tuotteella, mikäli reklamoidussa tuotteessa on todettu valmistusvirhe. Tuote tulee aina palauttaa Piilarikaupan toimipisteeseen, josta se lähetetään takaisin valmistajalle arvioitavaksi. Jos tuote on saapuessaan vahingoittunut tai virheellinen, reklamaatio on tehtävä 7 päivän kuluessa toimituspäivästä. Asiakkaana sinulla on vastuu toimitetun tuotteen tarkastamisesta sen saapuessa, jotta varmistut tuotteen virheettömyydestä. Muissa tapauksisssa noudatetaan kuluttajasuojalain ohjeita kohtuullisesta reklamaatioajasta. Jos reklamaatiosi koskee piilolinssejä, laita viallinen linssi nesteeseen linssikoteloon.

Ota yhteyttä Piilarikaupan asiakaspalveluun aina ennen reklamaatiota. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@piilarikauppa.fi Ilmoita nimesi ja tilausnumerosi, jotta voimme lähettää sinulle ohjeet viallisen tuotteen palauttamiseksi.

Piilolinssejä koskevan reklamaation yhteydessä Piilarikaupalla on oikeus vaatia nähtäväksi piilolinssiresepti, joka osoittaa, että tilatut linssit ovat optikon määräämät. Voimassa oleva resepti täytyy olla alle vuoden vanha.

Laillistetun optikon/silmälääkärin määräys

Piilolinssien tilaaminen Piilarikauppa verkkokaupasta edellyttää voimassa olevaa optikon reseptiä/määräystä. Määräys ei saa olla yli 12 kuukautta vanhempi. Rastittaessasi ruudun "Kyllä, olen lukenut ja hyväksyn ostoehdot" kassalla, vahvistat, että sinulla on voimassa oleva optikon piilolinssi- tai silmälasimääräys. Piilarikauppa ja Suomen Virtuaalioptikko Oy ei ole vastuussa tapahtumista, jotka johtuvat siitä, että asiakas ei ole noudattanut optikon määräystä.

Sopimattomien piilolinssien käyttö voi vahingoittaa silmiäsi, jonka takia on tärkeää, että sinulla on käytössäsi oikeankaltaiset ja sopivat piilolinssit. Tämän vuoksi sinun tulee tarkastuttaa näkösi vähintään kerran vuodessa silmälääkärillä tai optikolla, joka määrää juuri sinun silmillesi sopivat piilolinssit.

Piilarikauppa ja Suomen Virtuaalioptikko Oy ei ole vastuussa silmien kuivuutta lieventävien ravintolisien käytöstä tai käsittelystä. Kysy neuvoa silmälääkäriltä tai optikolta jos sinulla on allergiaa, olet yliherkkä tai käytät reseptillä olevia lääkkeitä.

Ikäraja tilattaessa

Etukäteen suoramaksulla tai kortilla maksetun tilauksen voi tehdä 16 vuotta täyttänyt henkilö. Laskua vastaan tilaavan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Muussa tapauksessa tilaus on tehtävä huoltajan kautta (esim. Vanhempi). Tällöin huoltaja tekee tilauksen omalla nimellään ja alaikäisen linssimääräyksen mukaisesti, kun tilaus sisältää piilolinssejä.

Muutosvaraus

Piilarikauppa ja Suomen Virtuaalioptikko Oy pidättää oikeuden poistomyynteihin, painovirheisiin, tiedotusvirheisiin ja virheisiin tuotetiedoissa kaikissa tarjoamissamme tuotteissa ja palveluissa. Kaikki sivuillamme oleva kuvainformaatio on kuvitusta. Emme voi taata, että kuvat vastaavat täysin tuotteen ulkonäköä ja ominaisuuksia. Piilarikauppa pidättää oikeuden hintojen muutoksiin ja myyntiehtoihin. Kunakin ostoskertana ilmoitettu hinta on voimassa oleva hinta.

Force Majeure

Piilarikauppa ei vastaa viivästyksistä (sisältäen toimitus- ja takuuasiat), jotka johtuvat yrityksen kontrollin ulkopuolella olevista tekijöistä. Esimerkkejä force majeure -syistä ovat mm. työnseisaukset, lakot, sähkökatkot, internet- ja serveriongelmat, viranomaistoimenpiteet, sota yms.

Salassapito ja turvallisuus

Tilatessasi ilmoitat meille henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi. Rekisteröityessäsi ja tilatessasi hyväksyt samalla, että talletamme ja käytämme tietojasi, jotta voimme sitoutua palvelemiseesi.

Piilarikauppa tai  Suomen Virtuaalioptikko Oy ei luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Henkilötietolain mukaan sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja olemme sinusta tallentaneet. Jos tiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai epäasianmukaisia, voit vaatia tietojen korjaamista tai poistamista. Rekisteriseloste (Henkilötietolaki (523/1999)

Rekisteriseloste – Piilarikauppa -palvelu

1. Rekisterinpitäjä
Suomen Virtuaalioptikko Oy (Y-tunnus: 2556633-4)
Latukkakuja 7
20320 Turku

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Jarkko Vilén
Suomen Virtuaalioptikko Oy (Y-tunnus: 2556633-4)
Latukkakuja 7
20320 Turku
jarkko@suomenvirtuaalioptikko.fi

3. Rekisterin nimi
Asiakasrekisteri Suomen Virtuaalioptikko Oy:n Piilarikauppa -palvelua koskien.

4. Rekisterin käyttötarkoitus
Palvelun yhteydessä kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin Suomen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti.

Suomen Virtuaalioptikko Oy ja/tai sen yhteistyökumppanit voivat suorittaa markkinointia käyttäjälle palvelun käytön yhteydessä.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat tiedot Piilarikauppa-palveluun rekisteröityneistä asiakkaista:

Yhteystiedot (Etunimi, Sukunimi, Syntymäpäivä, Osoite, Puhelin ja Sähköpostiosoite).
Tunnistustiedot (salasana/käyttäjätunnus).
Asiakkaan myyntihistoria.

Henkilötietoja kerätään:
Piilarikauppa -palvelun käyttäjältä itseltään palveluun rekisteröidyttäessä.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Piilarikauppa -palvelun käyttäjän itse tallentamat tiedot ja tekemät ostot.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta tai siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen.

Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa varten.

Kielto- ja oikaisuasioita koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 2. mainittuun osoitteeseen

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto
Manuaalista aineistoa ei ole.

Sähköisesti tallennetut tiedot
Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.