BioFlex Sherry (pari)

BioFlex piilolinssit värjätään käsityönä Novalenssin toimesta. BioFlex on kuukausikäyttöinen asfäärinen piilolinssi, joka korjaa lievää hajataittoa. Asfäärinen linssi tasoittaa pienet epätasaisuudet silmän sarveiskalvolla ja korjaa nk. sfääristä aberraatiota parantaen siten näöntarkkuutta ja vähentäen halo-ilmiötä hämärässä. Erinomainen mukavuus ja käsiteltävyys. Linssi ei hankaa liikaa silmäluomen sisäpintaa ja tarjoaa siten suuremman mukavuuden. Linssien lopullinen väri riippuu silmiesi väristä.

Miksi valita Novalenssin laadukkaat värjätyt piilolinssit?

  • Novalens on kokenut kotimainen toimittaja, joka on aloittanut piilolasien värjäyksen jo 1980-luvun puolivälissä englantilaisen linssivärjäyksen kehittäjän opastuksella.
  • Piilolasi luokitellaan lääketuotteeksi ja Novalenssin CE-merkityt tuotteet ovat aina EU-direktiivin mukaisia. Novalens kehitti piilolasien laatujärjestelmän jo vuonna 1996.
  • Tuotteet värjätään täysin käsityönä yksilöllisten tilausten mukaan, näin varmistetaan näyttävin mahdollinen lopputulos. Laatua, johon et pety.
  • Kaikki värit ovat läpikuultavia ja näyttävät erittäin luonnollisilta käyttäjän silmissä. Näin taataan, että käyttät linssejä mielelläsi vaikka joka päivä.
  • Novalenssin käyttämien piilolasien materiaalit ovat pitkälle kehittyneet ja takaavat ohjeiden mukaan käytettynä huolettoman käyttökokemuksen.
Arvioitu toimitusaika: 14 - 21 päivää
Yksilöllinen StarLens värjäys Novalens
Nestepitoisuus: 55%
Materiaali: Methafilcon A
Käyttöaika: 1 kuukausi
Halkaisija: 14.4
Kaarevuus (BC): 8.7
Valmistaja: Mark Ennovy
Merkki: BioFlex asp.

Tuotetiedot

Merkki Biofinity
Piilolinssien määrä 6 linssiä/laatikko
Valmistaja Cooper Vision
Voimakkuus (PWR/SPH) -0.75 - -10.00
Kaarevuus (BC) 8.6
Halkaisija 14.0
Käyttöaika 30 päivää
Materiaali Comfilcon A - AQUAFORM
Nestepitoisuus 48%

- See more at: http://www.lenson.com/fi/biofinity-p-156.html#sthash.gFpZejqQ.dpuf

 

Huom!  Värivalikoima ja sävyt ovat muuttuneet. Vanhat sävyt eivät vastaa uusia!

Linssit toimitetaan Blister-pakattuina (vanha pakkausmuoto oli lasipullo)

Toimitusaika 14 - 21 työpäivää

 

Ei toimituskuluja!

Emme peri tilauksista toimituskuluja ja pyrimme toimittamaan piilolinssit aina kotiinkuljetuksena. Postiluukuissa on kuitenkin eroja, joten saat linssit vähintään lähimmästä postista.

Kaikki pankit!

Käytössämme on Checkout-maksunvälityspalvelu, jossa on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiolan maksupainikkeilla. Maksutapoina käytössä myös Visa, Visa Electron ja Mastercard.

54,00 €
Tuoteryhmä: 
Värilliset BioFlex kuukausilinssit. Perusvärit